Maximale hypotheek berekenen

Wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen is op veel websites te berekenen, maar de uitkomsten verschillen vaak. Een maximale berekening zegt ook niets over jouw financiële situatie en of je de maandlasten kunt of wilt betalen. Daarom nodig ik je liever uit op ons kantoor voor de juiste te informatie.

Uiteraard is het ook mogelijk om mij de meest recente salarisstrook (-/salarisstroken indien er een partner van toepassing is) toe te mailen, zodat ik een proforma berekening kan maken.

Ik ben van deze wirwar van regels volledig op de hoogte en kan je/jullie helpen met het maken van de juiste keuzes.

Wil je een afspraak maken, vul dan onderstaand jouw/jullie gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jouw/jullie op!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, xls, Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 4.