Hypotheken

In een aantal stappen gaan we samen op zoek naar een oplossing voor de langere termijn. Daarin kijken we naar uw persoonlijke situatie, doelstellingen voor de toekomst en uw wensen.

Persoonlijke situatie

Wanneer het om een hypotheek gaat is uw persoonlijke situatie erg belangrijk. We gaan daarom samen kijken naar wat u inmiddels al weet over een hypotheek. Daarna gaan wij samen u persoonlijke situatie van dit moment in kaart brengen en kijken wat uw mogelijkheden zijn. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst! Door deze mogelijkheden in kaart te brengen kunt u een beslissing nemen die bij u past.

Begeleiding aankoop woning

Wanneer we samen een beeld hebben gemaakt van uw financiële situatie kunt u gericht op zoek naar een woning. Wanneer u deze gevonden heeft kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn m.b.t. die woning. Samen kunnen we dan bekijken welk bod u op die woning kunt uitbrengen. Tijdens de onderhandeling kan ik u daarin begeleiden door overleg te voeren met de verkopende makelaar en ook kan ik u in contact brengen met een makelaar die voor u de aankoop doet!

Passende oplossing

Wanneer u overeenstemming hebt bereikt m.b.t. de aankoop van de woning zullen we samen gaan kijken naar een passende oplossing. Hiervoor vergelijk ik diverse aanbieders met elkaar om zo een geschikt aanbod voor u te vinden.

Afsluiten

Wanneer u de keuze heeft gemaakt zal ik de zaken van A tot Z voor u regelen en begeleid ik u hierin. U ontvangt van mij een zgn. checklist waarop u kunt zien welke stukken de geldverstrekker of verzekeraar nodig heeft ter beoordeling van uw financierings- of verzekeringsaanvraag. Wanneer de geldverstrekker alles heeft goedgekeurd kunt u naar de notaris. Ook daar zal ik bij zijn. Voordat u stukken voor akkoord ondertekent, zal ik deze (samen met u) doornemen. Indien ze akkoord zijn kunt u ze ondertekenen. Het is immers geen brood wat u koopt!

Nazorg

Ook na het afsluiten van het geheel zal ik contact met u blijven houden. Bij het zoeken en afsluiten van een passende oplossing blijft het niet alleen. Ook na het afsluiten kan gedurende de looptijd van uw hypotheek uw situatie dusdanig wijzigen dat er aanpassingen nodig zijn. U geeft aan hoe vaak u contact wenst. Indien u niets aangeeft zal ik iedere 2 jaar contact met u opnemen om de zaak te actualiseren. Op het moment zelf bekijken we of er iets gewijzigd of aangepast dient te worden en of er dan een factuur van toepassing of niet. Welke keuze u ook maakt, u kunt van een betrokken en deskundig advies verzekerd zijn.

Kosten

De kosten die u betaalt voor een advies zijn afhankelijk van het product waar u voor kiest.

Heeft u vragen over bovenstaande of wilt u meer informatie neem dan gerust contact met mij op.